Rólam

Néhány info amit tudnod kell

Megörökítenéd életed legfontosabb eseményeit képekben?! Közreműködésemmel lásd meg minden pillanatban a lehetőséget!

Anger Zoltán vagyok az AnZeePhoto vállalkozás megalapítója és tulajdonosa. Már fiatalkoromban is érdekelt a fotózás ezért, ha családi események megörökítéséről volt szó, mindig az én kezembe került a kamera.

Mindig is voltak fényképezőgépeim, és jó pár évvel ezelőtt kezdtem beruházni komolyabb gépekre, hogy először családom, barátaim, ismerőseim körében hobby szinten lencsevégre kapjam különleges pillanataikat.

A fotóimat látva örömömre rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, és ezzel párhuzamosan jöttek a megkeresések egyre szélesebb körökből.

Kipróbálhattam magam, például: stúdió, rendezvény, családi, jegyes fotózásokon és ekkor vált igazi kedvencemmé az esküvők megörökítése.

Ezen alkalmak után úgy érzetem, hogy a fényképezés már nem csak hobby számomra, hanem igazi elhivatottság.

Így beiratkoztam egy fotográfusképző iskolába, hogy a szakma szeretete mellett, komoly elméleti és gyakorlati tudással is rendelkezzek. Tanulmányaimat 2018-ban sikeresen befejeztem, mely után megalapítottam fotós vállalkozásom.

Ha jellemezi kellene magam röviden; nagyon közvetlen vagyok az emberekkel, így szinte mindig a jókedv és a humor hangulata lengi át a fotózásaimat. A képek készítése közben folyamatosan konzultálok, megmutatom az elkapott pillanatokat, hogy legyen elképzelése a majdani végeredményről az ügyfeleknek.

Számomra a minőség mellett a fotók mennyisége sem elhanyagolható az átadásra kerülő képek tekintetében.

Esküvő fotózást, rendezvény és céges fotózást természetesen előre leegyeztetett időpontban az egész ország területén szívesen vállalok.

A jegyesfotózásokat szeretem elkészíteni a kedvenc városaimban, ezeken a helyeken rengeteg romantikus helyszínt lehet találni, mint például: Visegrád, Dobogókő, Szentendre, Tata, de az általatok választott helyeken szívesen lencsevégre kaplak Benneteket.

A stúdiófotózások Budapesten zajlanak a megrendelő által kiválasztott műtermekben.

A fotózásokat minden esetben szerződéssel vállalom, ez nem csak a megrendelőnek, hanem nekem is biztonságot ad kettőnk között.

Hogy mivel örökítem meg a pillanatokat?

Rendszeremet folyamatosan fejlesztem, jelenleg a következőkből áll: Sony gépvázak, Sigma művészi szériás objektívek.

Kérlek, tekintsd végig fotós galériámat, és amennyiben fotóim elnyerték a tetszésedet, keress bizalommal, garantálom, hogy nem fogsz csalódni.

 

Visszajelzések a munkáimról, ha kíváncsi vagy, kattints az alábbi linkre:

Munkáim