Rólam

Néhány info amit tudnod kell

Megörökítenéd életed legfontosabb eseményeit képekben?! Közreműködésemmel lásd meg minden pillanatban a lehetőséget!

Anger Zoltán vagyok, az AnZeePhoto vállalkozás tulajdonosa. Már tinédzser koromban is érdekelt a fotózás, ezért ha családi események megörökítéséről volt szó, mindig az én kezemben volt a kamera.

Esküvő fotózásaim nagyrészt Dorog – Esztergom és vonzáskörzetében vannak, de szívesen vállalok Budapesten, illetve országosan is esküvő fotózást. A jegyesfotózást szeretem kedvenc városaimban elkészíteni, itt rengeteg gyönyörű helyszínt lehet találni, mint például: Visegrád, Dobogókő, Szentendre, Tata de az általatok választott helyeken is szívesen lencsevégre kaplak benneteket.

A stúdió fotózások viszont minden esetben Budapesten zajlanak műteremben. Család és portfólió képeket akár az otthonotokban is remek ötletekkel feldobva is el tudom készíteni, így ki sem kell mozdulnotok a profi képekhez. Rendezvény-és céges fotózást az ország egész területén természetesen előre leegyeztetve vállalok.

Évekkel ezelőtt elkezdem beruházni komolyabb fényképezőgépekre, hogy barátaim, és rokonaim körében hobby szinten lencsevégre kapjam a fontos pillanatokat.

A pozitív visszajelzések alapján, amikor a fotóimat látták, egyre több és különböző megkeresés érkezett hozzám ismerősöktől, ahol kipróbálhattam magam. Lehetőségem nyílt stúdió, rendezvény, sport fotózásra, de ekkor vált igazi kedvencemmé az esküvői fotózás.

Ezek után úgy érzetem, hogy lelkesedésem már nemcsak hobby számomra, hanem igazi elhivatottság.

Így beiratkoztam egy fotós iskolába, hogy a szakma szeretete mögött komoly szakmai és gyakorlati tudás is legyen. Tanulmányaimat 2018-ban sikeresen befejeztem, mely után megalapításra került fotós vállalkozásom az AnZeePhoto.

Ha jellemezném magam, nagyon közvetlen vagyok, így szinte mindig jókedv és humor van a levegőben. Fotózás közben folyamatosan konzultálok, munkám során megmutatom az elkapott pillanatokat, hogy legyen elképzelés a végeredményről.

Számomra a minőség mellett a fotók mennyisége sem elhanyagolható, ami átadásra kerül, legyen szó bármilyen témájú megkeresésről.

A fotózásokat minden esetben szerződéssel vállalom ez nem csak a megrendelőnek, hanem nekem is bizalmat és biztonságot ad.

Hogy mivel örökítem meg a pillanatokat?

Rendszeremet folyamatosan fejlesztem, jelenleg a követezőkből áll:

Sony A7III. gépvázak, GM illetve Zeiss optikák, tehát a minőség garantált.

Kérlek, tekintsd végig fotós galériáimat, és amennyiben munkáim elnyerték a tetszésedet keress bizalommal, garantálom, hogy nem fogsz csalódni!

Anger Zoltán

Munkáim