Munkáim

Egy kis ízelítő az eddigi munkáimból

Munkáim

Egy kis ízelítő az eddigi munkáimból

Munkáim

Egy kis ízelítő az eddigi munkáimból

Esküvői fotózás

ahol a pillanat örök emlék marad

Életetek egyik legjelentősebb eseményéről készült képeknél a legfontosabb számomra, hogy minden esetben profi munkát adjak át nektek, hogyha az évek elmúltával is rátekintetek az elkészült képekre, akkor is visszatükrözze számotokra esküvőtök egyedi hangulatát.
Igyekszem lencsevégre kapni e jeles esemény legmeghatóbb, legemlékezetesebb és olykor vicces pillanatait.
Az esküvői kreatív fotózás során folyamatosan kommunikálok veletek, a képeket mutatom nektek munkám közben, és arra törekszem, hogy olyan hangulatot alakítsak ki veletek, hogy egyáltalán ne érezzétek feszélyezetten magatokat, hanem jó hangulatban, felszabadultan és természetesen tudjatok modellt állni a kreatív fotózás alatt.
Ha megtekinted esküvői fotóimat, látod, hogy a képek készítésénél fontos számomra, hogy belecsempésszem minden esetben egy kicsit a pár személyiségét, illetve az ő igényüket, legyen szó helyszínről, hobbyról, vagy elképzelt pillanatokról.
Amennyiben a fotóim elnyerték tetszésetek keressetek bizalommal, és készségesen válaszolok minden felmerülő kérdésre. Amit még szükséges tudnotok, hogy szerződéssel végzem munkám minden esetben, ami számtokra is bizalmat adhat, hogy az abban foglalt elképzeléseitek biztosan teljesülni fognak az esküvőtökön.

Rendezvény és
céges fotózás

Legfontosabb a fotózás során számomra, hogy minden esetben a képek visszatükrözzék a cég fő profilját vagy a rendezvény hangulatát, és célját.

Szerződéssel végzem munkám, ami a megrendelő számára is bizalmat, és biztonságot ad, hogy elképzeléseik a megállapodásnak megfelelően teljesüljön.

Családi fotózás

Legyen szó bármilyen családfotózásról:
 •  jegyesfotózás,
 • stúdió fotózás
 • kismama illetve baba fotózás,
 • szülinapi fotózás
 • családi pillanatok megörökítése, számomra mindig könnyedséget, játékosságot és szeretet sugalmaznak meg a képek sok-sok mosollyal és vidámsággal.

A fotók készítésekor arra törekszem, hogy olyan hangulatot alakítsak ki veletek, hogy egyáltalán ne érezzétek feszélyezetten magatokat, hanem jó hangulatban, felszabadultan és természetesen tudjatok mozogni a kamera előtt.

Tablófotózás

Kedves végzős diákok!

Szeretném röviden bemutatni Nektek a tablófotózás folyamatát: egy előre egyeztetett időpontban találkozunk az iskolában, ahova viszem magammal mobil stúdiómat (fények, háttér, állványok). A fotózáskor több képet készítek rólatok, különböző beállításokban, melyek közül a legjobb 4-5 fotót adom át Nektek. A folyamat közben a képeket mindig megmutatom és kiválasztható a legjobban tetsző felvétel. Ha egyik képpel sem vagyok megelégedve, akkor új időpont egyeztetés során készítünk még pár felvételt, hogy biztosan elégedettek legyetek. Lehetőségetek van arra is, hogy a baráttal/barátnővel készítsünk pár közös fotót emlékbe. A kiválasztott képeket feljavítom. Retusálás során igyekszem a természetességre törekedni, hogy mindenkinek megmaradjon a jellegzetes karaktere és csak a bőrhibák, fénylő bőr stb. eltüntetésére fokuszálok. A képeket digitálisan is továbbítom számotokra, valamint az előre egyeztetett méretben és darabszámban előhívott fotóként is átnyújtom. A fotózás mindig könnyed és laza hangulatban telik.

Ingatlan fotózás

Ingatlantulajdonosok figyelmébe!

Értékesíteni vagy kiadni szánt ingatlanok fotózásával keressen bizalommal. Megvilágított, nagylátószögű képek, a fotók garantáltan az ingatlan legszebb, és sajátos lehetőségeit tükrözi vissza az ügyfél részére

Rólam mondták

 • 5 star review  Nagyon kellemes, vidám hangulatú volt a fotózás. Imádtuk, hogy beállított képek helyett, Zolinak sikerült szuperül elkapnia az egyszeri és megismételhetetlen spontán pillanatokat. Több mosolygós kép lett a kisfiamról, mint eddig bármikor. Köszönjük! Nagyon jól éreztük magunkat.

  Kis-Erdei Xénia Avatar Kis-Erdei Xénia
  2017.03.26.

  positive review  Zoli nagyon kedves és segítőkész volt az első pillanattól. Sajnos a mi esküvőnk esetében közbeszólt a vírus és így el kell halasztanunk határozatlan időpontra. 🙁 Zoli maximálisan megértő volt, ezúton is köszönöm a hozzáállását. 🙂

  Angéla Nagy Avatar Angéla Nagy
  2020.04.16.

  positive review  Csodás képeket készít. 😊☺️

  Dóra Brilla Avatar Dóra Brilla
  2018.11.06.
 • positive review  A lehető legjobb hangulatban telt a fotózás‼️Még a páromat is sikerült feloldani, (utálja ha fotózzák😁) ezért külön elismerés‼️🙃 Kedves, alapos, tehetséges és látszik hogy örömmel csinálja amit csinál😉 Mégegyszer köszönjük szépen, egy élmény volt‼️‼️‼️☺️☺️📸 Nyugodt szívvel merem ajánlani mindenkinek🤗🥂

  Gupka Krisztina Avatar Gupka Krisztina
  2018.11.05.

  positive review  Szeretettel ajánlom Zolit, nagyon kedves és türelmes volt. Kitűnően ért a gyerekek nyelvén, ami egy családi fotózáson igencsak hasznos! A Zoli által javasolt helyszín szuper volt.

  Anna Tusz Avatar Anna Tusz
  2019.09.15.

  5 star review  Nagyon jó hangulatú fotózás volt, ahol szuper felvételek készültek. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂

  Sárdiné Simonyi Nikolett Avatar Sárdiné Simonyi Nikolett
  2017.11.15.
 • 5 star review  Nagyon szép képeket készítettél, köszönjük, hogy megörökítetted nekünk ezt a fontos és csodálatos napot az életünkben 🙂 🙂

  Sarolta Bartos Avatar Sarolta Bartos
  2018.07.17.

  5 star review  Kedves Zoltán! Szeretnénk megköszönni a szép képeket. Üdv Dóri&Joci

  Dóra Pongrácz Avatar Dóra Pongrácz
  2018.03.15.

  positive review  Kedvesség, barátságosság, ötletesség, profizmus, rugalmasság, gyorsaság,... Ha csak pár szóban szeretném jellemezni, akkor kb ennyi:) Ez volt éltünk első családi fotózása, felülmúlta elvárásainkat; a helyszínválasztás tökéletes volt, a képek gyönyörűek lettek, nagyon jó volt együtt dolgozni és még jól is éreztük magunkat mindeközben 🙂 Szeretettel ajánlom AnZee-t mindenkinek! Köszönjük, és további sikeres fotós pályafutást kívánunk Zoli:)!

  Erika Kissné Csorba Avatar Erika Kissné Csorba
  2020.06.05.
 • positive review  Kedves Zoli nagyon szépen köszönjük a tegnapi fotózásunkat! 🙂 nagyon jó hangulatban telt a fotózás, és nagyon szép képek készültek! Nagyon jól éreztük magunkat!!! Még Márkot is sikerült feloldani a fotózás alatt, mert utálja, ha fotózzák 😀 Élveztük mind a ketten!:) Mindenkinek csak ajánlani tudlak, mert közvetlen vagy, felkészült és nagyon ügyes vagy, látszik rajtad, hogy szereted amit csinálsz és ez visszatükröződik a képeiden is!:) Elképesztően jól sikerültek a képek, köszönünk szépen mindent!!:):):)

  Török-Gyetvai Nikolett Avatar Török-Gyetvai Nikolett
  2018.11.11.

  positive review  Csak ajánlani tudom, fantasztikus fotós, fantasztikus képekkel!! 😉

  Henrietta Halama Avatar Henrietta Halama
  2018.11.06.

  5 star review  Tökéletesen elkapott pillanatok, szuper képek. Az AnZee Photo-nak köszönhetünk egy jegyes stúdió- és egy esküvői fotózást; mindegyikre elmondható, hogy nagyon jó, oldott hangulatban telt, és életre szóló élményt adott, a pillanatokat tökéletesen megörökített, minőségi és egyedi képekről nem is beszélve. Köszönjük!

  Ildiko Reiser Avatar Ildiko Reiser
  2017.08.26.
 • positive review  Szuper fotós, szuper fotók 👌 Nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson 🙂Kíváncsian vártam, mert nem vagyok egy fotogén alkat...Hát,mit mondjak? A lehető LEG!!! elégedettebb vagyok az elkészült fotókkal 👌 Zoltánt csak ajánlani tudom mindenkinek! Spontán,igényes és profi 👍📷 Köszönjük szépen 😊

  Krisztina Balogh Avatar Krisztina Balogh
  2020.05.31.

  positive review  Zoli fotózta az esküvőnket, végig nagyon segítőkész és közvetlen volt. A munkájával is maximálisan elégedettek voltunk, gyönyörű és kreatív képeket készített, jó szívvel tudom öt ajánlani bárkinek! 🙂

  Ákos Barta Avatar Ákos Barta
  2020.08.18.

  positive review  Kedves, türelmes, és nagyon tehetséges fotós. Bátran ajánlom mindenkinek!!! Köszönjük! 😊😊

  Jakabné Fűzér Zsanett Avatar Jakabné Fűzér Zsanett
  2019.10.10.
 • positive review  Nagyon kedves, kitartó és odafigyel a részletekre. Csak ajánlani tudom. 😊

  Molnár Arnold Réka Avatar Molnár Arnold Réka
  2020.09.12.

  positive review  Azon kìvül, hogy profi fotós, Zoli szìvvel-lélekkel ès türelemmel kèszìti a fotókat. Köszönjük, hogy a rèszesei lehettünk. Szuper vagy! 😊

  Balinka Rita Avatar Balinka Rita
  2020.06.06.

  positive review  nagyon jo hangulatban telik a fotozas, szuper kepek🤗

  Blanka Temesi Avatar Blanka Temesi
  2020.03.18.
 • 5 star review  Nagyon jó, szép képek készültek rólunk! Nagyon jó hangulatban, mindannyian nagyon élveztük a pillanatokat. A Dobogókőn eltöltött idő útán alig várjuk a folytatást. Egyszerűen tényleg imádni valóan jó képek lettek, nem lehet betelni velük. <3 Nagyon Szépen Köszönjük!

  Krisztina Petrócziné Stemler Avatar Krisztina Petrócziné Stemler
  2018.06.23.

  5 star review  Nagyon szép képek készültek Dobogókőn! Vidám hangulatban tőltöttük el az időt. A kép beállítások fergetesek voltak és mindent meg lehet vele beszélni nagyon segítő kész sok mindenben segít! Sok új dolgot és beállítást is szeret kipróbálni legyen szó bármiről ! Az egyik legjobb fotósunk volt idáig! � Köszönjük a gyors és precíz munkát! � Alig várjuk a folytatást! �

  Zsolt Petróczi Avatar Zsolt Petróczi
  2018.06.23.

  positive review  kiválo minõsegi fotokat keszitenek ,nagyon rugalmasak ,tõkeletesen egyūtt mozognak az ifju párral a kezdetektõl, a fotok elethūek. kõszõnjūk a hozzállast az egész napra csak ajanlani foglak benneteket.

  Aranka Schlesser Avatar Aranka Schlesser
  2019.07.16.
 • positive review  ***** azaz 5 csillag! Szuper a színhasználat és jó az aspektus-variálás, van miből válogatni! Barátságos légkör, profi munka, gyors végeredmény! Köszönjük!

  Attila Hosszú Avatar Attila Hosszú
  2020.05.28.

  positive review  Mindenkinek ajánlom Zolit!! Nagyszerű képekkel örökìtette meg a Nagy Napunkat. Köszönjük a türelmedet,kreatív ötleteidet és a tökéletes munkádat! 🙂

  Jakocskáné Kovács Bernadett Avatar Jakocskáné Kovács Bernadett
  2019.07.16.

  positive review  Bármilyen alkalomra csak ajánlani tudom. 🙂 Tökéletes képeket készít. 😍 Valóban hozzáértő és profi munkát kaptunk. 😊 A fotózás alatt a jó hangulat garantált. 😊

  Alexandra Filemon Avatar Alexandra Filemon
  2019.09.14.
 • positive review  Most először kértük fel bölcsis fotózásra,ami nagyon jól sikerült!! Megbízható, tapasztalt, kreatív és nem utolsó sorban gyors, precíz!!! Csak ajánlani tudjuk ,mert ha fotó ,csakis az AnZeePoto !!!😊 Köszönjük!! Kèk mackó Családi bölcsőde 😊

  Renáta Burányné Fehér Avatar Renáta Burányné Fehér
  2018.11.28.

  positive review  Az egész fotózás alatt nagyon profin viselkedett Zoli, a 4 hónapos lanyunkról is sikerült jó képet készítenie, türelmes volt a századik próbálkozás alatt is🙂 közvetlen, vidám hangulatú légkört teremtett végig, a képei természetesnek hatnak, tökéletesen visszaadják a hangulatokat, érzéseket🙂 mindenkinek jó szívvel ajánlom Őt!

  Edina Lovasi Avatar Edina Lovasi
  2018.11.11.

  5 star review  Nagyon jol sikerultek a kepek! Es arrol nem is beszelve hogy a fotozas alatt a hangulat is szuper volt! 🙂

  Bernadett Szücsi Avatar Bernadett Szücsi
  2018.07.15.
 • positive review  Kiváló minőségű géppel , szuper ötletekkel és nagyszerű hangulattal készít profi minőségű képeket. Csak ajánlani tudom !!! 😉 5*

  Gurin Tamás Avatar Gurin Tamás
  2020.09.26.

  5 star review  A képeket a természetesség és a kreativitás jellemzi. A végeredmények pedig magukért beszélnek, hihetetlen érzelmeket közvetítenek a fotói és ami még egy kisgyermekes családnál nagyon fontos , hogy a fotói gyorsan elkészülnek , leköti a gyermekek figyelmét. Szívből ajánlom mindenkinek őt, aki kreatív de mégis, meghitt és bensőséges családi képeket szeretne.

  Albert-Merétey Bernadett Avatar Albert-Merétey Bernadett
  2017.01.26.

  5 star review  Annyit tudok csak mondani, hogy a legjobb!

  Galbicsek Máté Avatar Galbicsek Máté
  2017.03.04.

Munkáim