Munkáim

Egy kis ízelítő az eddigi munkáimból

Munkáim

Egy kis ízelítő az eddigi munkáimból

Munkáim

Egy kis ízelítő az eddigi munkáimból

Esküvői fotózás

ahol a pillanat örök emlék marad

Életetek egyik legjelentősebb eseményéről készült képeknél a legfontosabb számomra, hogy minden esetben profi munkát adjak át nektek, hogyha az évek elmúltával is rátekintetek az elkészült képekre, akkor is visszatükrözze számotokra esküvőtök egyedi hangulatát.
Igyekszem lencsevégre kapni e jeles esemény legmeghatóbb, legemlékezetesebb és olykor vicces pillanatait.
Az esküvői kreatív fotózás során folyamatosan kommunikálok veletek, a képeket mutatom nektek munkám közben, és arra törekszem, hogy olyan hangulatot alakítsak ki veletek, hogy egyáltalán ne érezzétek feszélyezetten magatokat, hanem jó hangulatban, felszabadultan és természetesen tudjatok modellt állni a kreatív fotózás alatt.
Ha megtekinted esküvői fotóimat, látod, hogy a képek készítésénél fontos számomra, hogy belecsempésszem minden esetben egy kicsit a pár személyiségét, illetve az ő igényüket, legyen szó helyszínről, hobbyról, vagy elképzelt pillanatokról.
Amennyiben a fotóim elnyerték tetszésetek keressetek bizalommal, és készségesen válaszolok minden felmerülő kérdésre. Amit még szükséges tudnotok, hogy szerződéssel végzem munkám minden esetben, ami számtokra is bizalmat adhat, hogy az abban foglalt elképzeléseitek biztosan teljesülni fognak az esküvőtökön.

Rendezvény és
céges fotózás

Legfontosabb a fotózás során számomra, hogy minden esetben a képek visszatükrözzék a cég fő profilját vagy a rendezvény hangulatát, és célját.

Szerződéssel végzem munkám, ami a megrendelő számára is bizalmat, és biztonságot ad, hogy elképzeléseik a megállapodásnak megfelelően teljesüljön.

Családi fotózás

Legyen szó bármilyen családfotózásról:
 •  jegyesfotózás,
 • stúdió fotózás
 • kismama illetve baba fotózás,
 • szülinapi fotózás
 • családi pillanatok megörökítése, számomra mindig könnyedséget, játékosságot és szeretet sugalmaznak meg a képek sok-sok mosollyal és vidámsággal.

A fotók készítésekor arra törekszem, hogy olyan hangulatot alakítsak ki veletek, hogy egyáltalán ne érezzétek feszélyezetten magatokat, hanem jó hangulatban, felszabadultan és természetesen tudjatok mozogni a kamera előtt.

Tablófotózás

Kedves végzős diákok!

Szeretném röviden bemutatni Nektek a tablófotózás folyamatát: egy előre egyeztetett időpontban találkozunk az iskolában, ahova viszem magammal mobil stúdiómat (fények, háttér, állványok). A fotózáskor több képet készítek rólatok, különböző beállításokban, melyek közül a legjobb 4-5 fotót adom át Nektek. A folyamat közben a képeket mindig megmutatom és kiválasztható a legjobban tetsző felvétel. Ha egyik képpel sem vagyok megelégedve, akkor új időpont egyeztetés során készítünk még pár felvételt, hogy biztosan elégedettek legyetek. Lehetőségetek van arra is, hogy a baráttal/barátnővel készítsünk pár közös fotót emlékbe. A kiválasztott képeket feljavítom. Retusálás során igyekszem a természetességre törekedni, hogy mindenkinek megmaradjon a jellegzetes karaktere és csak a bőrhibák, fénylő bőr stb. eltüntetésére fokuszálok. A képeket digitálisan is továbbítom számotokra, valamint az előre egyeztetett méretben és darabszámban előhívott fotóként is átnyújtom. A fotózás mindig könnyed és laza hangulatban telik.

Ingatlan fotózás

Ingatlantulajdonosok figyelmébe!

Értékesíteni vagy kiadni szánt ingatlanok fotózásával keressen bizalommal. Megvilágított, nagylátószögű képek, a fotók garantáltan az ingatlan legszebb, és sajátos lehetőségeit tükrözi vissza az ügyfél részére

Rólam mondták

 • positive review  Örülök, hogy őt kértük fel a fotózásra. Nagyon jól bánik a kamerával, és ami a legfontosabb, hogy a 3 hónapos kislányukról rövid idő alatt is tudott csodás képeket készíteni. 🙂 Nagyon kedves, rugalmas. Köszönjük a gyönyörű képeket 🙂

  Betti Oláhné Pásztrai Avatar Betti Oláhné Pásztrai
  2018.12.10.

  positive review  Most először kértük fel bölcsis fotózásra,ami nagyon jól sikerült!! Megbízható, tapasztalt, kreatív és nem utolsó sorban gyors, precíz!!! Csak ajánlani tudjuk ,mert ha fotó ,csakis az AnZeePoto !!!😊 Köszönjük!! Kèk mackó Családi bölcsőde 😊

  Renáta Burányné Fehér Avatar Renáta Burányné Fehér
  2018.11.28.

  positive review  Bármilyen alkalomra csak ajánlani tudom. 🙂 Tökéletes képeket készít. 😍 Valóban hozzáértő és profi munkát kaptunk. 😊 A fotózás alatt a jó hangulat garantált. 😊

  Alexandra Filemon Avatar Alexandra Filemon
  2019.09.14.
 • 5 star review  A képeket a természetesség és a kreativitás jellemzi. A végeredmények pedig magukért beszélnek, hihetetlen érzelmeket közvetítenek a fotói és ami még egy kisgyermekes családnál nagyon fontos , hogy a fotói gyorsan elkészülnek , leköti a gyermekek figyelmét. Szívből ajánlom mindenkinek őt, aki kreatív de mégis, meghitt és bensőséges családi képeket szeretne.

  Albert-Merétey Bernadett Avatar Albert-Merétey Bernadett
  2017.01.26.

  5 star review  Kedves Zoli! Neked köszönhetően szebbnél szebb képekkel tudjuk megörökíteni Barnabás (kisfiúnk) élményeit, eseményeit az életében! Folyamatos fejlődés látszik a képeiden, ami nemcsak a fotózásokon szerzett tapasztalatnak, hanem a lelkes és kitartó tanulásnak is köszönhető a fotó iskolában. Jó látni hogy ekkora örömet okoz Neked a fotózás, megtaláltad azt a "hobbit" ,amiben ki tudsz teljesedni. Gratulálok a sok felkéréshez, ami hétről hétre egyre csak gyarapodik és további sok sikert kívánok a munkádhoz! 🙂

  Zsuzsanna Bihari-Anger Avatar Zsuzsanna Bihari-Anger
  2018.03.01.

  positive review  Nagyon szuper volt a fotózás,minden pillanatát élveztük!Köszönjük szépen mégegyszer😊

  Pusztainé Ábrahám Kitti Avatar Pusztainé Ábrahám Kitti
  2018.11.13.
 • 5 star review  Gyönyörű képeket készítettél!!!örülök,hogy megismerhettelek!!! Mindenkinek csak ajánlani tudlak!!!

  Szenczi Ágnes Avatar Szenczi Ágnes
  2017.06.28.

  positive review  Kedves Zoli nagyon szépen köszönjük a tegnapi fotózásunkat! 🙂 nagyon jó hangulatban telt a fotózás, és nagyon szép képek készültek! Nagyon jól éreztük magunkat!!! Még Márkot is sikerült feloldani a fotózás alatt, mert utálja, ha fotózzák 😀 Élveztük mind a ketten!:) Mindenkinek csak ajánlani tudlak, mert közvetlen vagy, felkészült és nagyon ügyes vagy, látszik rajtad, hogy szereted amit csinálsz és ez visszatükröződik a képeiden is!:) Elképesztően jól sikerültek a képek, köszönünk szépen mindent!!:):):)

  Török-Gyetvai Nikolett Avatar Török-Gyetvai Nikolett
  2018.11.11.

  5 star review  Egészen különleges a látásmódja. A színek gyakran még szebbek, mint a valóságban, a pillanatokat a legjobbkor sikerül megfognia. Néha pedig olyan hihetetlenek a képek, mintha nem is a valóságot ábrázolnák, hanem valami azon túlit.

  Csizmár Balázs Avatar Csizmár Balázs
  2017.01.29.
 • positive review  Nagyon jó hangulatban telt a fotózás,profi fotós irányitása mellett. Köszi Zoli.

  Zsolt Pálfi Avatar Zsolt Pálfi
  2020.05.31.

  5 star review  Szuper fotózáson vehettünk részt! Nagyon jó hangulatban, csodás képek születtek! Köszönjük!�

  Molnár Judit Avatar Molnár Judit
  2018.02.18.

  5 star review  Kedves Zoli!Nagyon szépen köszönjük!Szuper képek születtek!�Nagyban hozzá járultál ahhoz,hogy a nagy nap olyan varázslatos legyen, mint amilyennek megálmodtuk!Szép emlékekkel tértünk haza és te lehetővé tetted, hogy bármikor újra éljük a pillanatokat!

  Kovács Erika Avatar Kovács Erika
  2018.08.19.
 • positive review  Kiváló fotós, gyönyörű képekkel, remek ötletekkel. Nagyon jól el tudja kapni a pillanatokat is. Szívvel-lélekkel végzi a munkáját, csak ajánlani tudom. Köszönjük☺️

  Kárpáti Eszter Avatar Kárpáti Eszter
  2020.11.17.

  positive review  Köszönjük a gyors munkát és a szép képeket! 😊

  Ágnes Csipke Avatar Ágnes Csipke
  2020.03.11.

  positive review  Kedvesség, barátságosság, ötletesség, profizmus, rugalmasság, gyorsaság,... Ha csak pár szóban szeretném jellemezni, akkor kb ennyi:) Ez volt éltünk első családi fotózása, felülmúlta elvárásainkat; a helyszínválasztás tökéletes volt, a képek gyönyörűek lettek, nagyon jó volt együtt dolgozni és még jól is éreztük magunkat mindeközben 🙂 Szeretettel ajánlom AnZee-t mindenkinek! Köszönjük, és további sikeres fotós pályafutást kívánunk Zoli:)!

  Erika Kissné Csorba Avatar Erika Kissné Csorba
  2020.06.05.
 • positive review  Kedves, türelmes, és nagyon tehetséges fotós. Bátran ajánlom mindenkinek!!! Köszönjük! 😊😊

  Jakabné Fűzér Zsanett Avatar Jakabné Fűzér Zsanett
  2019.10.10.

  positive review  Nagyon szép képek,profizmus

  Imre Gubacsi Avatar Imre Gubacsi
  2018.11.02.

  positive review  Csodaszép képeket kaptunk az esküvőnkről. Örök emlék marad💝 Csak ajánlani tudom Zolit, ezúton is köszönjük a munkádat és a csodaszép ajándék képet is, nagyon jól esett ez a gesztus!✨💕

  Makkos Lilla Avatar Makkos Lilla
  2020.09.19.
 • positive review  A lehető legjobb hangulatban telt a fotózás‼️Még a páromat is sikerült feloldani, (utálja ha fotózzák😁) ezért külön elismerés‼️🙃 Kedves, alapos, tehetséges és látszik hogy örömmel csinálja amit csinál😉 Mégegyszer köszönjük szépen, egy élmény volt‼️‼️‼️☺️☺️📸 Nyugodt szívvel merem ajánlani mindenkinek🤗🥂

  Gupka Krisztina Avatar Gupka Krisztina
  2018.11.05.

  5 star review  Profi fotós, profi képek!

  Krisztián Fegyveres Avatar Krisztián Fegyveres
  2018.02.18.

  positive review  Nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson, Zoli nagyon ügyes,kreatív és türelmes! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk,mi őt választjuk legközelebb is!

  Péter Pusztai Avatar Péter Pusztai
  2018.11.11.
 • positive review  Kiváló fotós csak ajánlani tudom😊 Gyönyörű képek!

  Márkiné Szabó Alexandra Avatar Márkiné Szabó Alexandra
  2020.11.30.

  positive review  😀*****😀 Csak ajánlani tudom 🙂

  Hajnalka Dózsa Avatar Hajnalka Dózsa
  2018.11.12.

  5 star review  Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Zolit. Profi fotós, imádja amit csinál, és nagyon jól csinálja. Tudtuk, hogy a legjobb döntésünk volt, amikor felkértük, hogy örökítse meg a mi nagy napunkat. Örülünk, hogy ő volt ott velünk, életünk legszebb napján. Rengeteg és jobbnál jobb fotók készültek. Köszönünk szépen mindent, csodálatos volt!! 🙂

  Pánczél-Nagy Nikolett Avatar Pánczél-Nagy Nikolett
  2018.06.17.
 • positive review  Imádom a kisfiamról készült képeket! 🙂 Szuper jó fotók 🙂

  Ferencsikné DrSzabó Andrea Avatar Ferencsikné DrSzabó Andrea
  2018.11.07.

  positive review  Zolit céges fotòzásra kértük fel. Maximálisan elégedettek voltunk a munkájával! Legközelebb is Őt választjuk. #Weldmont #

  Fenyvesi Adrienn Avatar Fenyvesi Adrienn
  2020.07.16.

  positive review  Szuper hangulat, és elkápráztató végeredmény! Csak ajánlani tudom!☺️

  Sándor Mali Avatar Sándor Mali
  2020.03.18.
 • 5 star review  Zoli nagyon kedves, tehetséges fotós. A képei természetesek, minden egyes fotó személyes, érzelemgazdag és remekül visszaadja a meghitt pillanatokat. Legyen szó rendezvényről, esküvői vagy családi fotózásról, minden egyes képnek megvan a maga varázsa. Ajánlom Mindenkinek! 🙂

  Éva Basics-Palkovics Avatar Éva Basics-Palkovics
  2018.10.30.

  positive review  Zoli nagyon jó fotós, tele kreatív ötletekkel. Mindent megvalósított amit elképzeltünk. Köszönjük, hogy végig ott voltál velünk az esküvőnkön! 🙂

  Anna Biró-Rimóczi Avatar Anna Biró-Rimóczi
  2019.06.02.

  5 star review  Nagyon jó hangulatú fotózás volt, ahol szuper felvételek készültek. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂

  Sárdiné Simonyi Nikolett Avatar Sárdiné Simonyi Nikolett
  2017.11.15.

Munkáim